Mugur Mihăescu a explicat, în direct la Antena 3 CNN, metoda pe care a ales-o pentru a răspunde Austriei, după votul împotriva aderării României la Schengen.

„Nu mă interesează statul austriac şi conducătorii statului austriac câtuşi de puţin. Mă interesează, de acum încolo, ce au pornit, să le răspund, nu tot prin poziţia ghiocelului şi a concilierii, ci să răspund cu aceeaşi monedă.

M-am săturat să fiu tratat ca o ultimă fiinţă pe tărâmul european de care aparţin. De asta, sper ca pe români să îi ţină revolta asta şi să şteargă cu buretele Austria de pe harta existenţială a Europei pe care o vedem noi, până când Austria îşi revizuieşte total opinia şi politica şi alege asemenea indivizi.

Dacă mă întrebi pe mine, pe româneşte, pe unde i-aş prinde, le-aş da la gioale. Au nevoie de un proiect european, România se opune prin veto. Au nevoie de orice, de investiţii aici, zero investiţii, zero relaţii, indiferent cu ce firme şi cât de bune ar fi. Pentru că şi noi suntem buni, dar ei ne tratează pe noi ca pe ultimele jafuri şi noi îi tratăm pe victimele colaterale ale poporului austriac ca pe nişte oameni cu care nu avem ce discuta.

Sursa: https://www.antena3.ro/emisiuni/subiectiv/mugur-mihaescu-ultima-fiinta-europa-659965.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *